Nette tanıştığım seks meleğim

Nette tanıştığım seks meleğim
Merhaba erotik hikayeleri okuyucuları, bir gün nette biri ile tanıştık. Adı yunus du.Bir yıla yakın konuştuk nette sonra buluşma kararı aldık ve bir cafede buluştuk. Biraz konuştuk kendimizden bahsettik derken akşam oldu. Ben evime oda evine gitti. sonra nette bana birşey itiraf ediceni söyledi. benden çok hoşlandığını ama onun evli olduğunu söyledi.
Bende sakıncası yok dedim. Ve biz tekrar buluşma kararı aldık ama bu sefer gecelik olcaktı. Bizim burda deniz kenarında bir yazlık ayarladı.arabayla giderken yoldan iki arkadaşını aldı bende ne bu dercesine baktım sonra beraber eve doğru gittik. arkadaşlarının başka yazlığa gideceğini söylediler. Neyse eve gittik ama eve arkadaşlarıda geldi. Toplam 3 erkek tek ben. Ve hep merak ederdim toplu sex nasıl yapılıyor diye.
Neyse oturduk. Ben bira içmediğim içn vokta almıştım kendime. Saat 2 ye kadar içtik bekliyorlar benim sarhoş olmamı ama nafile ben sünger gibi oldum için tık yok bende. biri dedi doğruluk mu cesaret mi oynayalım diye. olur dedik. ve hepimiz sırayla soyunmaya başladık Tabi erkekler yavaş yavaş sarhoş oluyorlar. anladım bunların sızacağını dedim onlara sizin niyetinizi biliyorum ne duruyorsunuz ve beni yukarı odaya götürdüler. Biri direk önüme saldırdı. Biri göğüslerime biride ağzıma verdi.Sarhoş olduklarından onlarla kolay ilgilenebiliyordum.
Her yerimi yalamaya başladılar. sonra biri önüme soktu ama nasıl.Çok tatlı birşeydi. Biri arkada geçti götüme sokmaya başladı. bende zevkten çığlıklar atıyordum. Biri duyar diye biride ağzıma verdi.ama çok zevkli bir duyguydu. Neyse ilk önce içimdeki boşaldı. göğüslerime. sonra ağzıma veren geçti önüme sokmaya başladı. göğsüme boşalanın şeyini ağzıma aldım kaldırmaya çalışıyorum derken götüme sokan boşaldı. Bende onlarla beraber defalarca boşaldım. ama onlar sarhoş oldukları için şeylerinin kalkması zor oluyordu.ama kaldırabiliyordum. hayatımda almadığım zevki aldım o gece. sabah oldu arabayla markete gittim kahvaltılık birşeyler aldım onlara güzel bir kahvaltı hazırladım.

Bir cevap yazın